Tarieven 

Hieronder vind je alle toegangsprijzen van het Boerenlandstrand. Kaartjes kun je kopen bij de dagkassa van het Boerenlandstrand. Registratie aan de deur is verplicht (naam + tel.nr.). Dit i.v.m. de RIVM richtlijnen. Meer informatie over los te boeken activiteiten zoals disc-golf, De Hartenroute, Nijmeegse fiets4daagse en kinderfeestjes vind je binnenkort ook hier.

Openingstijden

Het Boerenlandstrand is dagelijks geopend van 17 juli tot en met 22 augustus van 10.00-20.00 uur. Op dagen met veel regen zijn we gesloten. Houd daarvoor onze facebookpagina in de gaten.

Veelgestelde  Vragen

Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Mocht het antwoord er niet tussen staan neem dan contact op via info@boerenlandstrand.nl.

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen?

Nee, op het Boerenlandstrand is het in verband met de geldende voedselveiligheidsvoorschriften niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen. Er geldt een uitzondering voor kinderen met voedselallergieën. Dit dient aangegeven te worden bij binnenkomst. 

Kan ik zelf de dagen kiezen als ik een strippenkaart heb?

Ja dit mag. De strippenkaart is geldig van 17 juli tot en met 22 augustus. 

Moet ik een uitgeprint ticket meenemen?

Als je via Bergendalbruist hebt gereserveerd hoef je geen ticket mee te nemen. Tickets zijn ook te koop bij de dagkassa van het Boerenlandstrand.  

Waar kan ik een klacht indienen?

We doen elke dag ons best om iedereen een fijne dag te bezorgen. Mocht er onverhoopt een klacht zijn dan kun je terecht aan de kassa van het Boerenlandstrand, of stuur een e-mail.

Mag ik foto’s en video’s maken en opnemen?

Ja, dat mag, maar niet met professionele apparatuur en drones zijn verboden. In verband met de privacy van andere gasten vragen wij iedereen om rekening te houden met andere gasten en de camera voornamelijk op je eigen gezelschap te richten.

Belangrijk

  • bij binnenkomst is registratie verplicht volgens het RIVM. Wij vragen om uw naam en telefoonnummer
  • alleen entree als iedereen in het gezelschap klachtenvrij is (dus geen verkoudheid, koorts, hoesten, niezen, keelpijn etc.)
  • niet uit 1 huishouden? Houd dan 1,5 meter afstand
  • neem de hygiënemaatregelen in acht
  • volg altijd de instructies van onze medewerkers op

Wij houden ons aan de regels van het RIVM.