Arrangementen

Op het Boerenlandstrand kun je arrangementen boeken. De komende tijd vullen we deze lijst aan, kom dus snel nog een keertje terug.  

Nijmeegse Fiets4daagse

Ondanks het annuleren van de Nijmeegse Vierdaagse is het mogelijk om zelfstandig de routes op de fiets te ervaren. De vier verschillende routes starten en eindigen bij het Boerenlandstrand en zijn rond de 50 kilometer. Je kan op ieder moment van de week starten en de route op eigen tempo fietsen. Je kan een route bij de dagkassa van het Boerenlandstrand voor          € 12,50 kopen. Dit is inclusief een kop koffie en appelgebak. Je krijgt de route als mooie routekaart, daarbij zit de uitgeschreven route en een link naar het gpx-bestand. Het bestand kan je openen op je fietsnavigatie of op je mobiele telefoon. Dit kan met de app van Ride with GPS, Strava of een andere GPS app. Veel fietsplezier!

Feestje groot of feestje klein

Heb je iets te vieren dan moet je op het Boerenlandstrand zijn!

Inmiddels zijn de eerste verjaardagsfeestjes al bij ons gevierd, van 1 tot 69 lentes jong op de teller. Waar kan jong en oud het nou ook beter vieren dan bij ons? We hebben de ruimte, iedereen zit lekker buiten, mega veel vertier voor de kids en de ‘kinderen’ die eeuwig jong blijven, eten en drinken genoeg en ook de afwas hoef je niet te doen. Dus waar twijfel je nog over? Een beetje regen? Dan zit je nog altijd heerlijk onder onze waterdichte stretchtent.

Een kinderfeestje vier je al vanaf € 12,50 per kind. En dat is inclusief entree (met ijsje natuurlijk) , onbeperkt ranja, een friettafel met mini snacks en natuurlijk een VIP tafel voor alle Very Important Party animals.

Het team van Boerenlandstrand heeft heel veel km’s op de teller staan als event cateraar en -organisator. Dus wij draaien onze hand niet om voor feestjes op maat. Alles kan zoals speciale arrangementen, activiteiten, buffet of diner, wij regelen het voor je. Neem vrijblijvend contact met ons op via een pb.